Svaštara

Nedaleko odavde.tv: Seven Mouldy Figs, InTheRoom, .upset...

ponedjeljak, 5. svibnja 2014

Zapostavili smo malo rubriku Nedaleko odavde.tv i predstavljanja novih/novijih spotova iz regije. Ovaj put vam nudimo spotove za Seven Mouldy Figs, InTheRoom, The Marshmallow Notebooks, Kandžiju i .upset. Sve izvođače koji imaju neke spotove ili snimke live izvedbi, pozivamo da nam se jave na info@potlista.com

Zagrebačka grupa Seven Mouldy Figs snimila je svoj prvi spot. Video uprizorenje doživjela je pjesma "That Little Pain" koja se nalazi na EP-u "Anger Management" kojeg je grupa objavila na svojem Bandcampu početkom godine. Video je snimila i režirala Zvonka Barbir.

Agilni Geenger Records ne prestaju s izbacivanjem novih albuma. Između materijala koje su ove godine objavili, ovaj put izdvajamo zabočku hard-core grupu .upset koja je svoj album nazvala "Slaves Of The New World" . U sklopu najave albuma, .upset su snimili i spota za pjesmu "Say No".

Ekipa koja stoji iza sarajevske gripe InTheRoom poznata je po radu u mnogim tamošnjim grupama. No, sada su okupljeni u ovom projektu u sklopu kojeg su objavili i svoj prvi EP nazvan "3327". Na njemu se nalaze tri pjesme, a za jednu od njih, "Square Surf" snimljen je i spot kojeg potpisuju Sadžida Hadžić, Nemanja Popović i Danilo Marković.

The Marshmallow Notebooks su, uz objavljivanje albuma na vinilu, snimili i drugi spot. Ovaj put je riječ o pjesmi "I'll OK It", a spot je režirao Josip Visković.

Osim što je s Bvanom nedavno objavio album "Dvojezična ploča" (download ovdje), Kandžija sa svojim Golim ženama najavljuje i objavljivanje prvog live albuma koji će 13. svibnja biti dostupan na besplatni download, a zvat će se "Folder s Golim ženama". U svrhu promocije tog albuma najavljeno je i objavljivanje nekoliko videa sa snimanja albuma, a prvi od njih je za pjesmu "Duge gandže" kojeg je montirao Tin Jeger.

Pisali smo i o