Svaštara

Nedaleko odavde.tv: Punčke, Pridjevi, Cinkuši, Hexenbrutal, Mr.Gud & Izae

pot lista nedjelja, 18. svibnja 2014

Nove spotove imaju Punčke, Pridjevi, Cinkuši, Hexenbrutal i Mr.Gud. Pogledajte ih u ovom nastavku nedaleko odavde.tv-a.

Punčke su snimile novi spot ovaj put za pjesmu "Srce". Ovo je četvrti video s albuma "Sunčano s povremenom naoblakom", a režiju potpisuju Milena Banović, Bojan Crnić, Vanja Vascarac i Punčke.

Svoj prvi spot imaju i Pridjevi. S njihovog istoimenog albuma, spot je snimljen za pjesmu "Svijet na dlanu", a potpisuje ga Vila Propuh Art.

Cinkuši su najavili objavljivanje svojeg novog albuma i to pjesmom "Tiček" u kojoj gostuje Darko Rundek. Nedavno su snimili i spot za tu pjesmu, a režiju potpisuje Darko Drinovac.

Slovenska grupa Hexenbrutal još je prošle godina za God Bless With Mess objavila albuma „Giant“. Ovih dana stigao je i prvi službeni video s tog albuma i to za pjesmu "Loboto".

"Hodnici mira", album kojeg potpisuju dubrovački hip-hoper Mr.Gud i Izae, objavljen je još 2012. No, dvije godine od objavljivanja nije spriječilo ekipu da snime prvi video, odnosno prvu epizodu s tog albuma. Odabrana je pjesma "Definicija", a spot potpisuje Božo Radić.

Pisali smo i o

Nedaleko odavde.tv: Seven Mouldy Figs, InTheRoom, .upset...

Autor 05.05.2014

Zagrebačka grupa Seven Mouldy Figs snimila je svoj prvi spot. Video uprizorenje doživjela je pjesma "That Little Pain" koja se nalazi na EP-u "Anger Management" kojeg je grupa objavila na svojem Bandcampu početkom godine. Video je snimila i reži...