Svaštara

Nedaleko odavde.tv: Lovely Quinces, Jonathan, Tea Break...

utorak, 18. veljače 2014

Nove spotove imaju Lovely Quinces, Jonathan, Tea Break i Pips, Chips & Videoclips, a s live snimkom The Mothership Orchestra pozivamo vas na njihov koncert koji će se u petak održati u KSET-u.

Lovely Quinces ima svoj prvi službeni spot. Za pjesmu "Wrong House" sa sjajnog EP-a "No Room For Us" spot je režirao Radislav Jovanov Gonzo, a u njemu se Dunja predstavlja u pomalo 'opasnom' izdanju.

Riječki Jonathan se pomalo misteriozno pojavio prošle godine s EP-om objavljenim na soundcloudu. Najveću pažnju privukla je pjesma "Maggie" za koju se ovih dana pojavio i spot kojeg je režirao Daniel Bakotić.

Beogradska punk grupa Tea Break snimila je spot za pjesmu "Killing Words" u kojoj gostuje Koca iz grupe Debeli Precjednik. Ova pjesma se nalazi na prošlogodišnjem EP-u "Killing Words/Handful Of Misery", a spot je snimila i režirala sama grupa.

The Mothership Orchestra nemaju novi spot, pa ni novi album, ali se ovog tjedna vraćaju u Zagreb nakon gotovo tri godine. U svibnju 2011. održali su odličan koncert u KSET-u u kojeg se vraćaju u petak, 21. veljače. Kao najavu koncerta donosimo van live verziju pjesme "Then She Kissed Him". Bolju pozivnicu za dolazak u KSET teško je zamisliti.

Treći single s albuma "Walt" imaju Pips, Chips & Videoclips. Radi se o pjesmi "Trubač" koju pjeva Jadranka Ivaniš Yaya, a koja najavljuje i DVD "Akustični Walt". Spot je sniman mobitelima, laptopom i ipadom u studiju Pipsa, a sve je montirao Miro Manojlović.

Nedaleko odavde.tv će pokušati u tjednom ritmu predstaviti nove, ali i starije spotove te iz regije. Ako imate neki spot ili live snimku, javite nam se na info@potlista.com

Pisali smo i o

Nedaleko odavde.tv: Sopot, Threesome, Hesus Attor...

Autor 19.01.2014

Banjalučka grupa Sopot objavila je krajem prošle godine svoj treći album nazvan "Sopotnik" i to za izdavačku kuću Koliba. Album je najavila pjesma "Energetsko more" za koju je snimljen i spot u režiji Miloša Gojkovića i Staše Tomića...